Vegansk kladdkaka!

Ugn 175°C i minst 20 min
175 g veganskt margarin
2 msk ljus sirap
3 ½ dl socker
1 dl kakao
3 dl vetemjöl
1 ¼ dl sojagrädde
[19:30:34] Mats Widebäck: Gör så här:
• Smält margarinet och häll i sirapen
• Blanda i sockret och sikta ner kakaon och mjölet under omrörning
• Häll i sojagrädden lite i sänder medan du vispar i mjölet
• Smörj och bröa en form med löstagbar kant ca 25 cm i diameter
• Häll smeten i formen och grädda i 175° i minst 20 min
• När du tar ut kakan kommer den verka väldigt lös, men den stelnar när den fått stå en stund
Ugn 175°C i minst 20 min
175 g veganskt margarin
2 msk ljus sirap
3 ½ dl socker
1 dl kakao
3 dl vetemjöl
1 ¼ dl sojagrädde
Gör så här:
• Smält margarinet och häll i sirapen
• Blanda i sockret och sikta ner kakaon och mjölet under omrörning
• Häll i sojagrädden lite i sänder medan du vispar i mjölet
• Smörj och bröa en form med löstagbar kant ca 25 cm i diameter
• Häll smeten i formen och grädda i 175° i minst 20 min
• När du tar ut kakan kommer den verka väldigt lös, men den stelnar när den fått stå en stund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...